Massage, fine kjoler og hverdag igen

16 okt
0

Så vil jeg lige skrive et lille indlæg igen, selvom der ikke er sket det helt vilde siden sidst, men der sker jo altid lidt her i Kina :)

Lørdag aften var Lolo, Mads, Sarah og mig henne at få massage, det var så lækkert. Vi gav kun 55 yuan hver for at blive masseret over hele kroppen, inkl. fodbad i 90 min… Og massørerne var rigtigt dygtige og fik det til at sige knæk de rigtige steder og jeg gik i hvert fald derfra med en fantastisk afslappet følelse. Og det tror jeg også Lolo og Mads gjorde, men Sarah var mere skeptisk ;) Jeg ved i hvert fald jeg meget snart skal have massage igen!

Men det var lidt en anderledes massage end man normalt får… Vi var nemlig alle fire inde i det samme rum og havde derfor alt tøj på og samtidig var der også fjernsyn i rummet og da vi slukkede for det var der larm udefra, det var ikke så “velvære og afslappende”- agtigt, men selve massagen var fantastisk og når nu det var første gang så var det rart vi var i samme rum… Men man kan få en luksusmassage alene i et rum i 120 min for 120 yuan og det skal jeg i hvert fald prøve på et tidspunkt :) Noget der lige satte prikken over i’et ved massagen var at der jo som sagt var et fjernsyn inde i rummet og jeg prøvede at zappe lidt rundt og derfor endte det med at vi sad i Kina og så China Open semifinale som Caroline Wozniacki vandt, rigtig fedt :D

Lækkert, massage! :)

I søndags var vi så ude i den gamle by Huanglongxi sammen med Lolo og en lærer fra skolen, Maggie, der er rigtig sød og god til engelsk (i forhold til hun er kineser). Det var en rigtig sjov oplevelse :) Byen var rigtig flot, men jeg synes ikke den havde den helt vildt “Wow-effekt” men det var fedt at se ægte gamle kinesiske bygninger…

Den gamle by

Også bådene var gamle i byen ;)

Men det sjoveste ved turen var at der var en helt masse steder hvor man kunne få taget billeder i fine kjoler og fint mandetøj og det ville jeg vildt gerne, men tænkte det sikkert var helt vildt dyrt. Men det var det heldigvis slet ikke, for 18 yuan fik vi hver tre billeder taget af en fotograf, så det var lækkert! Så vi blev allesammen klædt ud som fine mennesker, og jeg var helt oppe at køre over at få lov til at få sådan en fin kjole på (som jeg selv måtte vælge) og bare det med at jeg blev nødt til at holde fat i kjolen for at kunne gå ned ad trapperne var fantastisk :D Og Sarah og jeg fik sat hår (jeg fik også fake langt hår) og det hjalp endnu mere på følelsen af at være en fin dame :)

Og vi er jo vant til at få en masse opmærksomhed pga. vores hudfarve, men her fik vi jo endnu flere folk til at glo og tage billeder af os fordi vi havde det tøj på, men det gjorde mig ingenting, for jeg var bare i himlen fordi jeg havde så fin en kjole på… Det sjove er så også at jeg valgte en hvid kjole (fordi jeg synes den var flottest), men derfor endte jeg med at ligne en brud på billederne, men det gjorde heller ingenting, jeg var lykkelig!

Og alle de andre var også vildt flotte, det kan I jo selv se på billederne ;) (Ja, kom lige til at ligge ret mange billeder ind denne gang :) )

Alle i smukt outfit

Mads, Esben og Lolo i tøjet

Ja, man må godt se lidt tosset ud selvom man er dressed up

Esben, Maggie og Lolo

Mig i kjolen, fantastisk følelse :D

Elsker den kjole :)

Et billede med nogle nysgerrige kinesere

Endnu et billede, nu med paraply :)

Sarah og jeg i kjolerne

Og jeg fik også shoppet lidt i byen så kom hjem og havde totalt optur, selvom jeg nok må indrømme turen frem og tilbage var noget af en bumpende oplevelse pga. nogle ret hullede veje!

Og siden søndagens tur har vi jo så haft “rigtig hverdag” igen… Med arbejde mandag-fredag og det har faktisk været helt okay, det er bedre og bedre at være i klassen, nemmere og nemmere at snakke med lærerne og sjovere og sjovere at være sammen med børnene, så det er skønt :)

Og onsdag havde vi besøg af Rain, som vi mødte de første dage vi ankom fordi hun var lærer på skolen, men siden da har hun sagt op fordi hun syntes jobbet var for stressende. Men jeg havde snakket lidt med hende og hun fortalte mig at hun var helt vild med Gossip Girl og jeg har købt sæson 1-3 tror jeg det var af serien, så det var jo en god undskyldning for at invitere hende herhjem :) Jeg synes nemlig det kunne være fedt at få en kinesisk veninde og samtidig holder hun nok snart bryllup og dte ville jo ikke være ringe at blive inviteret til (og det har hun faktisk sagt hun vil gøre)…

Og det var faktisk rigtigt hyggeligt at have besøg af hende, vi fik lært et kinesisk kortspil og fik set lidt gossip girl, men det hyggeligste var faktisk bare at snakke med Rain og Sarah og vi nåede også lige at shoppe lidt i en butik hvor Rain kendte indehaveren :) Tror faktisk jeg er ved at blive lidt shopaholic-agtig, for der går ikke en dag uden jeg liiige skal købe et par øreringe eller et tørklæde eller et eller andet og selvom det er billigt, så tror jeg godt det kan ende med at blive mange penge, men siger bare til mig selv at jeg jo kun er i Kina et halvt år en gang i livet ;)

Det største problem med at Rain skulle komme var at vi har fået et TV af skolen, men manglede en DVD-afspiller og vi har ledt efter en billig en men kunne ikke finde en. Endeligt Mads og jeg så en til kun 180 yuan i en lille garagebutik så det var bare rigtigt fedt og den duer og det hjælper jo også når vi selv ser fjernsyn :)

Vi er nemlig begyndt at se Lost (serien) og tror allerede vi er ved at være ved afsnit 20, den er rigtig spændende og et godt alternativ til filmene (især fordi de andre var ret hooked på at se Starwars og jeg har set den første film og det er ikke ligefrem en oplevelse jeg har lyst til at gentage ;) )…

I dag er det så lørdag og i morgen skal vi ud på det kendte pandareservat her i nærheden af Chengdu så det bliver sikkert rigtigt godt :) Men vi har ligesom erfaret at det kan være svært for os at komme rundt på egen hånd så vi tager derud på en tur arrangeret af et hostel i Chengdu så der skal vi sove i nat, fordi det er bedst at tage ud til pandaerne tidligt for der er de vågne, og så kunne vi lige så godt overnatte der, da det også er ret billigt…

Og det er også ret lækkert for nu hvor vi tager så tidligt afsted (det er først 7.45, men hvis vi havde sovet hjemme havde vi skullet tage afsted kl 6) kommer vi også allerede til Chengdu igen ved middagstid og så kan vi endnu engang gå på opdagelse i byen ;)

Så Sarah og jeg tager nok snart mod Chengdu, det bliver sjovt at se et andet område af byen end der hvor vi plejer at gå, vi kan i hvert fald helt sikkert finde noget at lave (eller noget at købe) :) Drengene skal spille fodbold så de kommer først til Chengdu i aften, men det er nok godt nok så behøver de ikke blive slæbt med på shopping :)

Men det var vist lige alt fra denne gang, glæder mig til at finde ud af hvor stor en oplevelse det er at se pandaerne og glæder mig forresten også rigtig meget til om 100 dage hvor Maria, Rikke og Kathe kommer til Kina :D

Et eksempel på kinesernes fantastiske engelsk

I går kunne vi se stjerner for første gang så især Esben var oppe at køre :)

Add comments: