Stik, planlægning, KAGE og hverdag :)

20 sep
0

Så er der gået en uges tid siden sidste indlæg og synes ligesom jeg bør få bloggen opdateret ;)

Der er dog ikke ligefrem sket helt vildt meget, mandag-fredag fløj afsted fordi vi pludseligt er ved at komme ind i en hverdag, men det er også rart nok at mærke at det hele ikke er så ukendt (og usikkert) længere :)

Men lige i øjeblikket er mit største problem at jeg er blevet overfaldet af nogle insekter. Det tror jeg i hvert fald for i midtugen vågnede jeg lige pludseligt op med 36 lidt myggestikagtige stik på læggene. Jeg tænkte “fint nok, jeg er nok bare blevet overfaldet af nogle myg, det går nok i sig selv”. Men HOLD KÆFT hvor det klør og da jeg vågnede i morges var jeg også blevet angrebet på armene, så nu er alt sengetøj røget til vask og dyne og pude og tæpper til luftning, for er bange for de uhyrer der har bidt mig er i sengen, håber i hvert fald snart der holder op med at komme flere for er ved at gå amok med at klø og klø og klø og det er nok ikke det smarteste :( Så regner også med at tage forbi noget apoteks-agtigt noget i dag og købe noget anti-klø-fis, hvis jeg da kan få det kommunikeret ;)

Mit underben med stik :S

Ellers sad vi i går og fik planlagt en del af vores ferier og fik snakket om hvad vi gerne vil. Vi har fri i den her midtuge (og arbejder derfor bl.a. i dag søndag og hele næste weekend) onsdag-fredag og det foreløbigt eneste punkt på planen er en rundtur i Chengdu hvor vi bl.a. vil prøve at finde Mao-statuen i centrum. Ellers håber vi på at skolen vil arrangere en af de 5 ture vi skal på i den her uge. Vi har også fri 1.-7. oktober og der regner vi med at tage ud til det kendte buddhistiske bjerg Emeishan og vandre 60 km på 4 dage, det skal nok blive  hårdt men også fantastisk at få set noget rigtigt natur, der er så by-agtigt over det hele her og luften er ikke særligt frisk.

Det fik vi til gengæld rådet bod på i går hvor vi tog ned i en park i Wenjiang (ca. 20 min herfra) hvor vi fik sejlet i cykelbåde og slappet af ved tehuset og fik set nogle klassiske kinesiske bygninger og stresset af, det var skønt! :D

Mads og Sarah i cykelbåd :)

Parken i wenjiang

Men ja, det er ved at blive hverdag og når vi skal huske hvornår vi lavede hvad så blander vi hurtigt alle dagene sammen og det bliver bare endnu mere forvirrende når vi arbejder søndag :) Synes også jeg måske er ved at få lidt mere energi, hvilket nok også hænger sammen med at der ikker er så mange (men stadig en hel del) nye indtryk :)

Men i fredags brød vi trods alt hverdagen og bestilte kage (Esben og Mads bestilte den i navnet “dinmor”, hehe :) Vi havde nemlig stort set sagt hver dag at nu skulle vi købe en kage fordi vi havde fået internet, arbejdet sent, set den blå himmel osv. så nu tænkte vi det var tid og hold da op hvor smagte den kage godt og reddede at Sarah og mig jo arbejder til kl 18.45 fredag :D (men heldigvis har vi fri de kommende to fredage, så det er kun mandag vi kommer til at få sent fri, lækkert)

Vores første Kina-kage :)

Men tror det var alt for nu, der er stadig en masse detaljer jeg kan skrive ned, men det bliver ikke i dag ;) I synes sikkert også indlægget har en mere passende størrelse :P

Og så lige et par billeder af børnene fra “min” klasse (næste gang skal der nok komme billeder af lejligheden, kathe :) )

Ivan fra Butterfly-class (min klasse :) )

Rain fra Butterfly-class (ja, han poserer, han keder sig ikke ;) )

Add comments: